Team

4_gerdGerd Theel

Sinds 2002 eigenaar van de dierenartsenpraktijk. Ik ben in 1993 afgestudeerd als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Ik ben getrouwd, heb 2 volwassen dochters en 3 Senegal papegaaitjes, Polly, Pip en Pablo.

Omdat ik de enige dierenarts in de praktijk ben ziet u mij elke werkdag van 9 tot 18 uur. In mijn afwezigheid worden spoedgevallen opgevangen door dierenartsen in de buurt of door de spoedkliniek voor dieren van het MCD Amsterdam.

11_Chantal

Chantal Kappelle

Ik ben geboren op 22 februari 1973. Ik ben gehuwd en moeder van 3 zonen. Na mijn HAVO ben ik de paraveterinaire opleiding gaan volgen aan het Groenhorst college in Barneveld. Sinds 1994 ben ik werkzaam als paraveterinair. In december 2000 ben ik bij dierenartsenpraktijk Naarden komen werken. Zelfs na al die jaren blijft mijn werk mij elke dag boeien. Het is heel afwisselend. Van operatie-/ tandartsassistente tot het geven van (medische) adviezen aan de klant. De preventieve zorg is nu veel belangrijker geworden en dit vertaalt zich in veel gezonde, vrolijke huisdieren en dankbare klanten in onze praktijk. Mijn streven is om iedere klant en huisdier zich op zijn gemak te laten voelen en met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Ik ben op de praktijk aanwezig op maandag en dinsdag.

 

 

Cynthia van Meteren

Ik ben geboren op 30 juni 1991. Op dinsdag, woensdag- en donderdagochtend en vrijdag ziet u mij in de praktijk. Ik ben hier werkzaam sinds september 2007.

Mijn doel in de praktijk is om het de dieren zo leuk mogelijk te maken, mijn werk is het leukst als de honden vrolijk naar binnen lopen en de dieren niet bang zijn. Zelf heb ik een Teddy Widder, dit is een langharig konijn.