Huisdier Preventie Plan

Voorkomen is beter dan genezen

hondje molly kleinEen huisdier is natuurlijk erg leuk. Vooral als dit dier gezond is. Niemand wil een ziek huisdier en gelukkig is er veel wat u als baasje kunt doen om uw dier gezond te houden. Ook preventieve diergeneeskundige zorg is hier een onderdeel van.

Deze zorg brengt kosten met zich mee. Ook als u uw dier gezond houdt, zijn er jaarlijks de vaste uitgaven bij de dierenarts. Om er voor te zorgen dat u door de noodzakelijke zorg voor uw huisdier niet voor financiële verrassingen komt te staan, ontwikkelde dierenarts Gerd Theel eind 2013 een nieuw initiatief: het Huisdier Preventie Plan.

Voor een paar euro per maand is uw hond, kat of konijn verzekerd van de jaarlijkse noodzakelijke preventieve zorg. Het basispakket is er al voor € 8,- per maand.

Het Huisdier Preventie Plan biedt daarnaast twee uitgebreidere pakketten (Standaard vanaf € 14,50 en Premium vanaf € 18,50) waarin de uit- en inwendige parasietenpreventie, gezondheidscontroles en basisvaccinaties zijn opgenomen. Als u voor een van deze pakketten kiest, krijgt u tevens aantrekkelijke kortingen op alle andere producten en diensten die wij leveren.\

NIEUW! Vanaf 1 januari 2019 zijn alle consulten inbegrepen in het plan. Lees hier wat er nog meer veranderd.

Wilt u meer informatie?
Geef hier uw naam en adresgegevens op zodat wij u de folder kunnen sturen.

Onderwerp

Uw naam

Uw e-mail

Voorletters:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:

Privacybeleid