Dierenarts Gerd Theel verkoopt Dierenartspraktijk Naarden

Met de woorden “Per 1 november zal ik stoppen met mijn werkzaamheden in de praktijk” nam mijn voorgangster Marjoleine Veldkamp 18 jaar geleden afscheid van haar cliënten. Vandaag doe ik hetzelfde: ik neem per 1 november a.s. afscheid van de Dierenartspraktijk Naarden. 

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier u en uw huisdier mogen helpen en het is dan ook met gemengde gevoelens dat ik afscheid neem. Ik heb genoten van het werk, van de trouwe klanten en de gezelligheid in de praktijk. Dankzij mijn vaste waarneemster Evi Grasso had ik de afgelopen jaren de mogelijkheid om naast het werk ook regelmatig iets anders te doen. Menigeen van u zal zich mijn uitdagingen op de Kilimanjaro in Tanzania en de Wildlife Anesthesie Cursus in Zuid-Afrika herinneren. Helaas heeft Evi in oktober 2019 ervoor gekozen om haar carrière in het bedrijfsleven voort te zetten. En door een tekort aan waarnemende dierenartsen is het vrijwel onmogelijk om tijdens mijn afwezigheid een vervanger te regelen. Dit heeft mij doen besluiten om de praktijk van de hand te doen en zelf als waarnemend dierenarts mijn mooie vak te blijven uitoefenen.

Omdat ik de praktijk kleinschalig en persoonlijk wil houden, heb ik ervoor gekozen deze niet aan een investeerder over te doen. Ik draag straks met een gerust hart het stokje over aan mijn opvolgsters Hannah Reijmerink, Nienke Weijs-Janzon en Louise Mosk. Zij hebben samen een dierenartsenpraktijk in Edam. Hannah is opgegroeid in Bussum en zij zal met name in de praktijk in Naarden werken. 

vlnr Nienke Weijs-Janzon, Hannah Reijmerink, Louise Mosk

Natuurlijk blijven ook de assistentes Chantal Kappelle en Chantal van Voorden u in de toekomst behulpzaam. Ik dank u voor het in mij gestelde vertrouwen en wens mijn opvolgers evenveel succes en plezier aan de Zwarteweg toe en wellicht zien we elkaar nog eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *